måndag 21 maj 2007

Lillfegisen

El chiefo var här i kväll på jobbet och ville prata om dålig stämning, att nånting ligger i bakgrunden och pyr. Han fattar verkligen inte (inte utåt i alla fall) att medarbetare (observera MEDARBETARE, inte personal) kan känna sig utnyttjade när man ska ska arbeta för låg lön, plus att man ska ta hand om lärlingar för ingen ersättning alls. Många irritationsmoment leder till missnöje.

Träffade kompis L idag på stan. Trevligt. Satt och pratade på en parkbänk på rådhustorget länge i solen. Härligt. Hon karriärcoatcha mig. Det borde hon ta jobb som. Hon är verkligen duktig på att hitta lösningar på hur man ska gå vidare. Har miljoner tips. Det gäller bara för mig att genomföra dom.

Var på vårfest på As dagis ikväll. Det var lite skoj. Men lill-fegisen ville ju mest bara vara hos ma o pa. Men vi fick henne att åka en karusell. Men vid hoppborgen tog det stopp. Hon är en pulare vår tjej. Men tinar ju upp efter ett tag och vågar sig några meter bort. Det är så synd att hon förlorar vissa av fröknarna när hon nu ska flytta till dagiset närmare oss. Men vissa fröknar gör ju faktiskt inget att hon inte behöver ha kvar.

Det blev ingen fix av terapeut för mig idag. Det får bli morgondagens problem.

Inga kommentarer: