torsdag 11 september 2008

Kroppen rör på sig

Idag var det premiär för mig och lilla U att gå på Korpen tillsammans. Helmysigt! Och helmysigt med alla andra mammor (det var bara mammor) och deras söta, söta bebisar. Så, nu när jag kommit igång så får det lov att bli innebandy ikväll med skolkollegorna. Om bara bebismatning innan fungerar.

5 kommentarer:

Sara sa...

Hej, visst var det kul att spela, härligt med stor plan! Synd att vi inte hann prata lite!

Funderade lite kring din gympa. Tror nog att det finns en tanke med att kalla det för just mamma-barn-gympa, eftersom den antagligen är anpassad för hyfsat nyförlösta mammor med uppluckrade fogar osv, och med möjlighet att ta med barnet just för att det kan vara svårt att lämna han/hon hemma om det skulle behövas en amningsslurk. (Papporna har ju dessutom kunnat träna som vanligt under graviditeten och behöver kanske ingen speciell komma-igång-grupp.) Så i det här fallet tror i alla fall jag att mamma-barn-gympa är precis vad det är.
Trevlig helg! Kram Sara

85 kvm hus med innehåll sa...

Jo, riktigt roligt att spela, och riktigt kul med stor plan! Tyvärr går U jour nästa torsdag... :(

Det är säkert så att det är tänkt för just nyförlösta mammor. Men att kalla det mamma-barn-gympa utesluter ju en eventuell pappa. Det fanns bebisar som var sex månader, och då kan ju faktiskt pappan vara den som är hemma med ungen och vill träffa andra föräldrar. För det är inte bara ett tillfälle att träna utan också att socialisera och kanske träffa nån att umgås med under föräldraledigheten.

Ha en skön helg!
Kram K

Anonym sa...

Hej Karin jag är egentligen inte i form (alldeles för mycket vitt vin)satt skriva ett medelande just nu så jag undeviker punkter och sånt nu för att koncentrera migpå stavningen men det är svårt men åh vad skönt det lät att röra på sig det måste jag börja om med jag saknar det och det var längesedan du uppdaterade gör det snaryt för jag gillar dina kloka tankar jag lär ju ta bortdetta medelande imorog om jag ser det men ajg tänkte passa på att be om ursäkt för att jag var ett sånt pain in the ass då jag ahde dig i skolan jag hade lite issues som jag tog ut på att vara spydig och diskutera alldeles för mycket ber om ursäkt för det nu ska jag hoppa i sängn och förhoppningsvist inte vakna på väldigt länge kraaam / jenny

85 kvm hus med innehåll sa...

Jenny! Du behöver absolut inte be om ursäkt för nåt beteende som du uppfattar att du hade. Tvärt om! Jag måste få säga att jag uppskattade att få någon elev som visade ett intresse, för så uppfattade jag det oavsett vad din tanke (eller otanke) med hur du agerade. Det är väldigt många elever som verkar helt blassé, omotiverade, ja rent av riktigt sura. Så, alltså; inget alls att be om ursäkt för, även om jag förstår att du igår drack en del vin när du skrev ovanstående ;).
Hoppas söndagen ändå har varit genomlevnadsbar!

Jenny sa...

Det är alltid väldigt intressant att kolla telefonlistan och utkorgen i mobilen dagen efter en fest för att upptäcka massor av saker man inte minns. Lite så känns det just nu! Kan inte påstå att jag minns mycket av vad jag skrev och stavningen var ju hemskt pinsam. Men nu antar jag att jag måste försvara mig häri nyktert tillstånd, haha. Tror att jag helt enkelt försökte be om ursäkt för att jag diskuterade mycket. Hade aldrig i tanke att göra det jobbigt för dig, utan det var något jag insåg att jag gjort då kursen avslutades. Fast du verkar inte ha tagit allt för stor skada av mitt diskuterande, haha.
Och jodå, dagen har fungerat fint. Nu ska jag och tjejerna bosätta oss i Idas soffa och äta godis. Även om jag inte blir bakis så är det ju en hemskt bra anledning att få äta massa dagen-efter-godis!
Sköt om dig, och som jag skrev i ovanstående (det var inte bara vinet som pratade) så tycker jag verkligen att du borde uppdatera oftare. Kloka tankar är roliga att läsa.
Kram, Jenny