onsdag 12 november 2008

Igen

Nämen, nu är David Sandström på P3 också. Han är fortfarande störtskön.

6 kommentarer:

Jenny sa...

På tal om inget; Vad är det för betongsaker du gillar, egentligen?

85 kvm hus med innehåll sa...

Lustigt att du frågar, för jag tänkte på beskrivningen ´betongsaker´ igår. Jag gillar alla saker i betong som man har hemma. Det kan vara plattor på uppfarten, fågelbadet, köksbänken, ljusstaken, utesittbänken osv. Jag tycker det mesta sånt som görs i just betong är väldigt vackert.
Men jag kanske borde ta bort det i bloggar-beskrivningen, känns inte som om det är signifikant för vem jag är direkt...
Hur gick det att komma hem till Piteå?
/K

Jenny sa...

Haha, jag tycker att det är en rolig beskrivning. Man börjar fundera lite. Och fundera är bra, eller hur?

Och jadu, det gick rätt okej. Är dock fortfarande uppe i varv och kan inte slappna av. Känns som att jag precis kommit hem från skolan trots att klockan snart är 23. Får inget lugn liksom. Saknar Lidköping och Linda fruktansvärt mycket, två av mina bästa vänner är i Thailand och skolan får mig att tappa lusten till livet (obs: stark överdrift). Så jag hade gärna vänt tillbaka och varit borta ett tag till. Men livet är väl vad man gör det till ..

85 kvm hus med innehåll sa...

Det är väldigt lätt att ´vilja bort´, bort från det som är det invanda, vanliga, vardagen. Jag är precis så själv. Men är man i en situation där man inte kan bort lika ofta som man kanske skulle önska (som du, som går på gymnasiet och måste göra det fram till i juni) så måste man nog försöka att känna att ´nuet´ är ok. Jag har haft några jobbiga nätter med mina ungar, men istället för att tänka på att ´jag måste somna för att få sova nånting´ så försöker jag tänka att ´vad skönt att få somna just nu´,när jag väl får göra det. Svårt att förklara, men tanken är ialla fall att fösöka vara nöjd med nuet. Läs ´En ny jord´ av Eckhard Tolle, den ska ge en förståelse för nu-känslan.
Och det där om skolan som ganska jobbig (inte livsdödande, dock, ha ha), prata med medielärarna, dom är faktiskt helt ok personer! ;) Det kan göra att det känns lättare, att dom har en förståelse för hur du känner det.
/K

Marlene sa...

Hej!
Såg att barnen blivit sjuka. Hoppas att du slipper trilla dit och att de piggar på sig ganska snart. Jag tycker alla på jobbet är sjuka just nu så jag bara väntar på att det ska bli vår tur. Du det går ju inte att svara på den där undersökningnen! Det är ju liksom att välja mellan pest eller kolera! Sköt om er och krya på er/KRam Marlene

Jenny sa...

Att leva i nuet är något jag alltid har haft svårt för, tyvärr. Är 'En ny jord' ett boktips från Oprah eller ? ;D

Och haha, nog är medielärarna helt ok nog! Väldigt fina, till och med. Men det handlar egentligen inte om att vi har Mycket i skolan. Det är mer andra saker som spökar. Jag bestämmer mig omedvetet för att jag inte kan, och sedan sitter jag en timme och stirrar på ett tomt word dokument utan att få ner ett ord. Hemskt frustrerande då man är stressad och verkligen måste bli klar.