lördag 19 december 2009

Sommaren som gick

En liten bildkavalkad från sommaren som var. Sommaren då vi blev lulebor och blev med husvagn.Här är husvagnsekipaget som gav ny erfarenhet. Nu är vi alltså husvagnsägare och jag ser fram emot resor framöver. Vi tog en norrbottenstur med husvagnen med bland annat besök ute på Seskarö. Vi och ungefär tre andra sällskap samsades på campingen. Mysigt och fridfullt.
Första resan med husvagnen drabbades lilla U av magsjuka, varav vi löste helst-inte-spy-på-husvagnsdynorna med att vi bäddade på golvet med handdukar och annat som är lite lättare att tvätta. Samma tur fick A vattkoppor och en liten släng av magsjukan. Följande tur var det lilla Us tur att få vattkoppor och en rejäl förkylning (det kanske hör ihop?). Vi sa efteråt att det kan bara bli bättre, våra husvagnsturer.
Båda ungarna drabbades av vattkoppor. En pärs, särskilt för lilla U som led av kopporna. A klarade sig rätt fint. Men en erfarenhet rikare blev vi och nu har vi alla gjort bort den barnsjukdomen.
Vi hann också på första husvagnsturen bo på Rörbäckens camping. Ingen sol och inte särskilt varmt. Men en fin camping som gav ett bra första intryck av campingar för oss noviser.

Inga kommentarer: