måndag 4 januari 2010

Citat: Hej då, badhuset!

Barn är verkligen olika. Igår besökte vi badhuset för första gången med lilla U nu när hon är lite mer medveten och större än en bebis. Hon formligen älskade det! Rushkanan var favoriten och hon kastade sig ut i den och ville till och från inte att jag ens skulle fånga upp henne längst ner. Sen har vi vår fina älskade femåring som först inte ens ska åka, och då pratar vi om en rushkana som är ca en meter lång och att jag dessutom lovar att fånga upp henne när hon kommer ner. Tillslut åker hon i alla fall en gång och håller fast sig i kanten hela vägen ner, så det blev ingen fart alls på åkandet.

Badbesöket blev tyvärr tvunget att avslutas när lilla U ramlade i rushkanetrappen och slog upp ett jack under hakan. Men hon har pratat om ´bada´med lyckliga ögon både i går när vi kom hem och nu på morgonen.

Idag är jullovet slut och U jobbar, det är dagis och fritids plus att jag pluggar inför tenten den 11 januari. Känner mig lite sliten dock, efter att lilla U var vaken mellan ett och fyra i natt. Ibland är det verkligen lätt att hålla sig för skratt...

Inga kommentarer: