söndag 12 december 2010

Helgens kompott

Ännu kan under ske! Det mycket närbelägna sportcentret har fått en ny medlem. Och dessutom har medlemmen varit på sitt första pass. Poweryoga. Medlemmen hade glömt hur mycket hon älskar att röra sin kropp och vem hon egentligen är och vad hon behöver. Men nu ska ordningen återställas. Och yoga hade medlemmen helt glömt hur mycket hon gillar, det var allt för länge sen rörelserna utfördes. Men dom satt i. Medlemmen kände sig som världens mest viga, kontrollerade och kunniga utförare.

Satte ut en annons i fredags på stora begagnadesiten, fem möbler skulle bort. Och snabbt gick det. Låga priser lockar många. Telefonen gick i ett i ett igår. Och en lustig sak var att hon som köpte sekretären var hon som höll i dagens yogapasset! It´s a small world. Eller kanske "a small town".

Julgranen har kommit på plats. Jag och ungarna klädde den här om eftermiddan. Det som var konstigt var att det blev väldigt mycket pynt ungefär en meter upp och på ett och samma ställe. Den stora ungen tyckte att lilla ungen inte spred ut sakerna tillräckligt och flyttade runt på dom. Mamman fick koncentrera sitt hängande högst upp i granen så att fördelningen av pynt skulle bli något så när jämnt fördelat.

Inga kommentarer: