fredag 1 april 2011

Köket

För några veckor sedan var sambon och jag på vift, själva! Vi åkte till Haparanda och besökte det stora varuhuset. Nu har vi snart bott två år i huset och köket är fortfarande ogjort. Men uppenbarligen går det att leva med, eftersom vi gör det. Så nu när man tar en titt in i vårt förråd så får man se denna hög av omonterade köksstommar och annat köksigt.Jag lägger in några före-bilder på vårt nuvarande kök. Tyvärr ser ni inte golvet, eller tyvärr och tyvärr, ni kanske är glada att missa det om jag säger så.
Det är svårt att avgöra vilken färg luckorna har, dom är som rosa-beige-grå, eller nåt."Matsalen" (det är väl för mycket att säga matsalen, men det är vad vi kallar rummet iallafall) är halvgjort, men rummet ska när allt är färdigt sitta ihop med köket. Så en vägg ska ner mellan matsalen och köket. Väggen fick stordottern och grannflickan fria händer på här om dagen. Resultatet ser du nedan.
Det blir bra i slutändan. När det blir gjort. Nu kommer våren, sommaren och en härlig höst. Det finns inte tid till nån kökrenovering.

Inga kommentarer: