lördag 6 december 2008

Riktig konstnär

Såg ett inslag på Nordnytt för ett par veckor sedan om en konstnärinna född i Luleå. Numera verksam någon annanstans. Hon målade så otroligt vackert. Ljuset i bilderna är det något speciellt med. Hittade henns hemsida nu när jag letade inspiration. Skulle gärna köpa något av henne, men ser på hennes sida att oljemålningarna kostar mellan 5000 och 45000 kr. Får nog bli när jag har alldelens för mycket pengar över. Här är två av favoritbilderna, snodda från hennes sida.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Oj, hon var verkligen otroligt duktig. Något drömlikt över alla bilderna! Dock ska det mycket till innan jag köper en målning för 45 000 kr. Men duktig var hon, oh ja.

Jenny sa...

K, vart har du tagit vägen? Saknar ju dina filosofiska inlägg.

85 kvm hus med innehåll sa...

Är på en liten tripp till landet-långt-bort. Filosoferar över livet, badar i havet, spelar spel och äter god mat.
OCH har en bloggpaus. Har känts krystat att få till inlägg och funderat att lägga ner bloggen. Kanske jag får ny fart i och med frånvaro från den ett tag.
Hoppas du har det bra i vinter-Sverige och känner stor julstämning!

Sarah sa...

NEJ!!! Du får inte lämna oss ensamma i bloggvärlden! Njut av livet och återkom till oss sen! ;-)

KRAM!

Jenny sa...

Oh inte, här lägger vi inte ner någon blogg inte! Klart att man får perioder då man vill lägga ner då och då, men mitt i allt så blir man sugen igen. Så även om du inte känner för att uppdatera för tillfället, ha kvar bloggen. Du har himla massa minnen kvat också, som du kan kolla tillbaka på när du har lust. Ergo : ha kvar den.

Och ha det himla bra därborta. Skulle göra mycket för att få vara där just nu. Sköt om dig. Kram

Lisa sa...

Njut för oss alla i varma härliga Thailand! Hoppas du och familjen får en finfin jul och ett härligt nytt 2009!


Många kramar Lisa