tisdag 23 juni 2009

Ännu mera tråk

Dessutom har ingen, ingen kommenterat att jag har klippt mig. Blev det fult? Tog jag bort för lite? Syns jag inte?

2 kommentarer:

Jenny sa...

Jag hatar när folk inte ser förändringar. Därför klipper jag mig hellre en aning mer, bara för sakens skull, så att det ska synas. Dumt och fjantigt.

Jag tror dock aldrig att man är så osynlig som man känner sig. Kan säga som så att jag suttit halva min födelsedag och gömt mig i mitt rum och gråtit för att jag känt mig osynlig. Jag vet ju att det bara är dumheter, men svårt att få bort känslan när den väl kommer. Och K, jag har ju inte fått chansen att se ditt hår men jag gissar på att det passar dig perfekt, hur mycket - eller lite - du nu än klippte.

PS: Miss Secret Agens är underhållande och Michael Caine är briljant i den! Bara så att du vet ;D

85 kvm hus med innehåll sa...

ÅÅ, vad trist att du grät på din födelsedag. Men har man kommit in i ett gråt-flow, då tar det ibland tid att komma ut ur det också. Känns det bättre idag?
Idag har jag faktiskt tänkt att jag skulle gå tillbaka till frisören och säga att jag inte var nöjd, att hon måste klippa mer. Men det vågade jag inte. Hon tyckte föresten att jag borde göra slingor i håret "för du har ju ganska tråkig färg". När hon sa det spelade det ingen roll, men efteråt tänkte jag att så säger man väl inte till en kund? Kände inte att jag vill gå tillbaka till henne och klippa mig en annan gång, kanske på grund av vad hon sa, jag vet inte.
Ps. Jag tåååål inte Sandra Bullock.