fredag 9 oktober 2009

Nya huset

Nu fungerar det att lägga in bilder här i Blogger för mig. Så här kommer en liten visning av nya bostället. Vår lilla täppa på ett par hundra kvadratmeter. Toppen, säger gräsklipparkvinnan.


På övervåningen var det ett sovrum, en toalett och ett stort allrum. Vi har nu tre sovrum, ett litet allrum och toalett. Ungarna får varsitt rum och vi har det stora sovrummet. Och i allrummet har vi kontoret. Har inga bilder på det färdiga resutatet, ska komma ihåg att fota och lägga ut. Två bilderna närmast här under visar hur det såg ut innan.
Här håller det på att bli väggar.As rum med halvlagt golv och väldigt snygg gul tapet.
Köket har vi i princip inte gjort något åt ännu. Det är bara den vackra, icke-fungerande diskmaskinen som fått åka till en begravningsplats i Sunderbyn. Och in i huset kom ett Blocketfynd från Roknäs.
Trappan upp till övervåningen var omålad furu. Så jag och kompis J målade den vit. Det blev riktigt bra. Ska fixa en bättre bild, nedersta bilden är inte riktig rättvisande för hur fint det blev när det blev färdigt, listen mellan våningarna (på väggen) är ju också vit och väggarna är numer Stockholmsvita.

Inga kommentarer: