måndag 12 november 2007

Det kan bli sol i vinter

I går firade vi min 88-åriga farmor i Luleå. Österns pärla besöktes. Tog ett bra tag innan vi fick in maten. Med en 3,5 åring vid bordet som var hungrig var det inte riktigt en avslappnande väntan... Hon fick myror i brallan! Men konstigt nog så är ju det också ganska så gulligt.

Väggen är nästan färdig. Målad på båda sidorna och listningen jobbas det med. Inte så långt bort att få inreda kontoret med andra ord. Men det blir nog inget Ikea. Vi fixar det vi behöver på annat håll.

Mina fotoelever ska sköta sig själva (nästan i alla fall) i tre veckor, med studiofotografering och bildanalys. Vilket innebär att jag får tre lugna måndagar och tisdagar här framöver. Skönt. Sen är det nästan jul. Så tiden kommer nog att gå fort.

Vi tittar på resor. Bara få lite sol i vinter. Utan att åka så långt. Så vi funderar på Teneriffa. Även om vi verkligen inte är några traditionella charter-människor så kan det vara ganska skönt att åka till ett ställe som har dom egenskaperna också. Och det går ju faktiskt att göra resan till något annat än att ligga på stranden hela tiden.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men så härligt att ni också åker på lite sol. En semester blir ju vad man gör den till som du skriver. Teneriffa kan bli hur bra som helst! Måste kika förbi snart och se hur bygget fortskrider. Hör av dig om du vill promma i veckan. Jag är ut varje lunch vädret tillåter.

Kram Lisa