onsdag 8 oktober 2008

Ger en ursäkt

Jag tar tillbaka mina inte helt igenom snälla tankar om Linda Rosing som jag hade i ett tidigare inlägg. Jag ångrar det. Det är bra att det finns kontraster i världen och hon försöker nog sitt bästa. Jag har ingen anledning att tycka nåt om henne egentligen. Så; Förlåt.

3 kommentarer:

Sarah sa...

Varför be om ursäkt? Det var väl kanske inte direkt riktat mot Linda som person utan mer mot hypade mediasverige, och där jag håller med dig till fullo! Men så brukar jag vara halvfeg angående att skriva kritik i min blogg också... förutom det där med blå soffor då och där fick man ju genmäle direkt :)

Har snurrat runt på din blogg och hittat mycket intressant att läsa - ska fördjupa mig mer lite senare :)
/Sarah, också 30, barnlös men med framtidsångest och "vad ska jag göra när jag blir stor"-tankar och som kommer att leda till att hon sätter sig vid skolbänken igen snart... kanske...

85 kvm hus med innehåll sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
85 kvm hus med innehåll sa...

Det kanske var fegt att ursäkta sig, jag kan hålla med om det. Men ju mer jag funderade på det och var in på hennes blogg så insåg jag att hon får nog med otroligt mycket elaka kommentarer ändå. Då fick jag lite dåligt samvete, att jag var med i nätmobbningen mot henne.

Jag tycker ditt inlägg om blåa soffor var skoj! Jag hade ett inlägg här för nån månad sen om vår soffa. Än hamnar den inte på blocket om jag får välja, även om min sambo är av en annan åsikt. Men jag lovar att om vi ska sälja den så ska jag inte använda ordet SNYGG.
/K - som mest troligt sätter sig på (eller i?) skolbänken till hösten.